Informatie over de gastouderopvang

Bent u op zoek naar kleinschalige liefdevolle opvang voor uw kind in een huiselijke sfeer, dan bent u bij ons aan het goede adres. 
Gastouderopvang is een kinderopvang in het huis van gastouders. Als u behoefte heeft aan kleinschalige opvang voor uw kinderen bent u bij Gastouder Mamalou aan het goede adres.

Vooral voor kinderen voor wie de groepen op het kinderdagverblijf te groot zijn, is dit een goede vorm van kinderopvang. Er is meer persoonlijke aandacht en er zijn niet telkens andere leidsters zodat een kind zich sneller “thuis” zal voelen. 
Ook voor kinderen die snel overprikkeld raken op een kinderdagverblijf omdat het er te druk is, is dit een goed alternatief.

Voor alle kinderen is er is voldoende speelgoed om het naar de zin te maken. Er wordt met de peuters samen gegeten, voorgelezen, gespeeld en gezongen en daarnaast is er ook ruimschoots gelegenheid voor vrij spelen. 
Buiten het rumoer van de overige kinderen zijn er rustige slaapplaatsen. 
De dagindeling van uw kind zal er zoveel mogelijk hetzelfde uitzien als de dagindeling die uw kind thuis gewend is.

We beschikken over een grote tuin en we wonen erg landelijk. Op loopafstand kunnen we gaan kijken bij de paardjes (die achter onze tuin in de wei staan) , naar de overburen die kippen hebben, een grote moestuin waar we kunnen plukken voor het eten, een speeltuin en de bokjes. We gaan elke dag naar buiten en de kinderen mogen lekker vies worden, ik heb overalletjes en regenlaarsjes.